Semppisavotta haastaa tekosyyt ja elintavat terveysremonttiin

Semppisavotta on lähes kolmen kuukauden mittainen terveyskampanja, jossa pohjoiskarjalaiset haastetaan ottamaan oma elämä haltuunsa. Se tarkoittaa pieniä mukana_semppisavotassaBpäätöksiä päivässä, jotka voivat pitkällä ajalla tehdä ihmeitä.

Kampanja starttasi 5.-6. maaliskuuta Joensuun kisatorin markkinoilta ja leviää terveysmittauksin ympäri maakuntaa mitä erilaisimpiin tapahtumiin, kuten Marttojen Ravintolapäivään, Kontiolahden kylänaisten iltaan, Outokummun uimahalliin ja Kesälahden Citymahatoniin. Terveysmittauksiin osallistuneille jaetaan lenkkiliivejä.

Kansantajuisten terveysviestien ja kolmen herättävän videoklipin taustalla vaikuttavat syksyllä 2014 lanseeratut rakennetut Semppi-terveyspisteet ja semppi.fi-verkkosivut, joihin on koottu tärkeää tietoa terveydestä sekä erilaisia testejä.

Yhteistyökumppaneina kampanjassa ovat Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus, Terveempi Itä-Suomi -hanke, Pohjois-Karjalan Martat, Pohjois-Karjalan Sydänpiiri, Pohjois-Karjalan Kylät ja Liikenneturva.

TERVIS on mukana Prisman Semppisavotta –tapahtumassa 5.3.2015,
Kontiolahden kylänaisten illassa 21.4.2015 sekä
Kesälahden CityMahatonissa Kesälahden torilla 11.5.2015 yhteistyössä Marttojen kanssa. Tapahtumien aikana on mahdollisuus osallistua maksutta terveysmittauksiin ja lunastaa itselleen lenkkiliivi.
Kampanjaa voit seurata sivuilta facebook.com/semppisavotta.